MC-Rejser

Dag 1 – V-Strom træffet 2013

Fredag d. 31. maj 2013

Første dag med fællesture. Vi valgte i går aftes, at tage Windbeutelkoenig ture med Ansgar som guide. Afgang 9:35 fra spor 4. Kom dog afsted med lidt forsinkelse, ca. 10 min. Er et hold på 9 MCer. Vejrudsigten holdt, for en gangs skyld, hvad den lovede, blæst, meget regn og tæt tåge! Vi fik en smule regn på den første del af turen, frem til restauranten hvor vi skulle holde frokost. Mens vil fik ‘aflivet’ lidt tyske pølser væltede regnen ned. De hold som kom ind efter os var drivende våde. Efter lidt vente tid i et telt på p-pladsen, mens det styrt regnede, var det tid til afgang.

Guiden havde dog bestemt sig for at køre den direkte rute hjem til hotellet og droppe den sidste del af turen, pga. af vejret. Hjemturen foregik i tørvejr og det klarede en del op på vej mod hotellet. Hjemme efter 114 km :-(, var det tid til en kop varm kaffe. 🙂 efterfulgt af en lille solotur, da vi skulle have tømt en pengeautomat, de tager kun mod kontanter i restauranten. 
Vi fik selskab af Eli og Finn som have kørt ca. 200 km i konstant regnvejr! Eli havde også været så uheldig at ‘tabe’ sin V-strom, heldigvis på en p-plads, så han ikke kom til skade.
Nu er der dømt afslapning indtil middagen kl. 19!

Udsigt fra vores balkon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.