MC-Rejser

Tjekkiet i budweiser hjemby

Vi ankom til budejovice, budweiser’s hjemby,  i går eftermiddag. Efter 495 meget varme kilometer, gennem den sydlige de af Tjekkiet. Vi tog motorvej indtil Brno, så blev det for meget rysteri pga. Af en uvævn vej. GPS’en blev omprogrammere til kortestes vej og vi kom ud på flotte og snoede landeveje. Dog med en del vejarbejde, der bliver lavet nye veje i stor stil i Tjekkiet og bygges en del nye huse, den kan man godt forstå når man ser de gamle! 😉
vi ankom desværre lidt for sent til at se bryggeriet, som forøvrigt skuffede mig lidt, det er en stor moderne industri bygning. Skulle nok have læst på lektien bedre hjemmefra. 
Efter lidt køren rundt for at lede efter en hotel, slog vi op på hotels.com og fandt noget der så hyggeligt ud, midt i den gamle bydel. De havde kun pendhouse lejligheden tilbage, så den måtte vi tage 🙂 MC kom i garage, læs. Blikskur med lås, dog på en overvåget p plads. 
Lejligheden ligger på 3 sal og er i 2 etager med spa og sauna.
Det blev til et hurtigt bad også ud i byen for at få væske depoterne fyldt op, vi fandt hurtig frem til det centrale torv, og fik bestilt godt tjekkisk øl. 
Efter et par runder af øl gik vi på jagt efter et sted at spise og vi fandt et lille hyggeligt sted med god mad! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.