MC-Rejser

Andet stop

796 km! Godt gået! Ingen regn men meget blæst. Turen igenem den sidste del af tyskland forløb som ture på tyske autobahn, kedeligt! Da vi så ‘ramte’ den polske grænse skete der noget, de først ca. 50 km var et rent mareridt af en vej. 2 sporet motorvejs ligende vej, men asfalten var et stort vaskebrædt, og max. Hastighed var 70 km, for det meste kun 50 km. Og alligevel skulle der holdes godt ved styret, Janne fik helt ondt i maven af køre på vejen, pga. Af alle de bump. Efter disse første 50 km kam vi på en rigtig fin motorvej, helt på tysk og dansk std.
Æ
Vi kørt ca. 300 km sydøst på i Polen mod Oswiecim, forsøge at få gps’en til at finde et hotel, men det først vi kom til, så noget skummelt ud, så vi besluttet at søge mod centrum af Oswiecim, og fik øje på et reklame skilt for et hotel, så gps’en blev omkodet, og vi fandt hurtigt et rigtig hyggeligt hotel. Billigt og i høj std.
Efter at vi var indskrevet, læssede vi taskerne af v-strom’en, mens det stod på kom ejeren af hotellet ( det fandt vi ud af senere) og spurgte om vi ville have mc’en i garage, for så ville han rydde lidt op så den kunne stå ved siden af hans Harley. Vi takkede for tilbuddet og trillede mc’en ind, hvor dennkunne stå godt og sikkert.

Så var det bade tid og tid at få noget godt af spise. Der er to resturanter på hotellet, en polsk og en italiensk. Vi gik efter det italienske køkken=pizza. God mad koldt polsk øl og billige priser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.