MC-Rejser

V-Strom træf 2016

25-27 maj

Efter havde ‘klynket’ hen over weekenden, over vi ikke skulle på V-Strom træf i år. (Janne har udfordringer med hendes balance, så at sidde bagpå er en dårlig ide) Blev det for meget for fruen! Så tag dog afsted alene! Jamen jeg har ikke bestilt hotel og kan ikke tage fri fra job osv. osv. Men det var jo til at løse, så onsdag aften var hotellet på plads, samt en tilmelding til selve træffet i hus! Torsdag aften blev vadsækken pakket! Da jeg skulle alene afsted og kun i 2 dage, blev sidetaskerne fravalgt. Så topboks og en ‘pølsetaske’ på bagsædet. På arbejde fredag formiddag, hjem og lige gennemgå V-Stromen og så afsted:

Ca. 2 timer senere var grænsen nået.

Vejret var nogenlunde, men syd for Hamborg var jeg ikke den eneste der havde fået den gode ide at køre sydpå. STAU-STAU-STAU det går så lidt lettere at komme frem på MC, men det er alligevel træls!!

 

Det er så her at jeg ikke får opdateret undervejs! Dumt – får når hverdagen rammer bliver der ikke tid. Så jeg har sat lidt stemningsbilleder ind og ja det regnede i Harzen – SURPRISE!! Men et hyggeligt træf, som altid, med gode mennesker.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.