MC-Rejser

Pilzen – dag 4

Så skulle der prøves nye ting! Sportsvogne og Spa!

Hjemmefra havde vi bestilt en lille pakke, bestående af 2 x prøvekørslen af sportsvogne. Janne skulle prøvekørslen en Ferrari og jeg skulle køre en Arial Atom.

Der var mulighed for at blive hentede på hotellet af en taxa og blive kørt til den lille lufthavne hvor kørslen skulle finde sted, mod en gebyr. Men vi blev enig om at køre selv, nu da vi havde MCen med. Der var ingen adresse med kun GPS koordinater.

Vi kørte i god tid, hvilke viste sig at være en god ide, da GPS’en først viste os ind på en skrot-plads for enden af en blind vej og derefter til den forkert ende af lufthavnen, hvor der blot var en låst port.

[fvplayer src=’http://mcrejser.damborg.org/wp-content/uploads/2014/06/VI000045.mov’]

Efter lidt cirklen rundt, ca.20 km! fandt vi den rigtigt indgang, med vagt og bom. Heldigvis forstod vagten tegnsprog, dvs. jeg pegede på firma navnet og han åbnede bommen.

Vi fandt hurtigt frem til firmaet, det var let at kende, der stod en Ferrari 430, en Porsche 911, en Chevrolet Camaro og en Lamborghini foran en lettere forfalden bygning, plus selvfølgelig en Ariel Atom.

20140619-224330-81810906.jpg

Vi parkerede V- Strom’en og gik ind for at melde vores ankomst. Efter at havde vist vores booking, kørekort og pas, bad de os vente indtil de hentede os. Vi var stedlig i god tid, så vi forberedes os på at skulle vente ca. 30 min. Men efter ca. 10 min. kom en ung fyr og spurgte hvem der skulle køre Ferrari, for der var ikke andre, så de kunne godt starte nu. Janne var klar til at køre en tur, iført MC bukser og støvler.

Kort intro, sådan skifter du gear, også var Janne kørt! Lækker Ferrari lyd!

[fvplayer src=’http://mcrejser.damborg.org/wp-content/uploads/2014/06/IMG_3703.mov’]

[fvplayer src=’http://mcrejser.damborg.org/wp-content/uploads/2014/06/IMG_3704.mov’]

[fvplayer src=’http://mcrejser.damborg.org/wp-content/uploads/2014/06/IMG_3705.mov’]

Så måtte jeg bare vente og vente og vente. Turen skulle tage 30 min, men Janne fik den store Ferrari ejer oplevelse, så der skulle også tankes undervejs. Ca. 45 min senere kom hun tilbage:

[fvplayer src=’http://mcrejser.damborg.org/wp-content/uploads/2014/06/IMG_3720.mov’]

og forsatte pænt ned mod selve banen, som er en afspærret del af flyvepladsen, hvor der skulle gives gas! Desværre kunne man ikke gå derned og filme. Men det var en meget glad Janne der kom tilbage, med et punkt mere til ønskesedlen!!!!!

SÅ blev det min tur – på med hjelmen og ned mod banen! Jeg fik lidt forklaringer om hvordan det skulle foregå inden vi kørte, min Co-driver kunne ikke engelsk, så der kom en anden og forklarede at først skulle jeg køre en stille tur, så to hvor jeg måtte give gas også ville Co-driveren overtage, så jeg kunne opleve det fulde potentiale af bilen!!!

IMG_3723

Her er den næste uredigerede (lange) film med mine ‘støn’ i hjelmen! og en undskyldning da jeg får bilen til at lave en snurretur – heldigvis kunne Co-driveren lave det samme ‘triks’ da han kørte!

UHA den Ariel er hurtig! 2 runder med co-driveren samt lidt ‘lir’ med fuld udskridning blev det til får vi vente tilbage fra banen. Fed oplevelse!! Da vi atter var samlet ved MCen, fik vi en lille snak med to andre danskere, så havde booket dobbelt tur, så de hver kunne prøve to forskellige biler.

Vi sagde pænt farvel og kørte fra stedet for at finde en restaurant i omegnen af Pilzen, dog uden helt, men havde en fin køretur rundt om byen, inden vi satte kurs mod hotellet, hvor det blev til en stor kold Tjekkisk øl og lidt mad.

2 tanker om “Pilzen – dag 4

    1. damborg Forfatter

      Nej ikke helt, for man skulle have hjelm på! Men jeg fik taget noget video, men har ikke set det endnu!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.