MC-Rejser

Pilzen – dag 4 – del 2

Fyldte med gode racer oplevelser, skulle der slappes af om aftenen. Vi hoppede på bussen, som havde holdeplads lige uden for hotellet. Det er jo et tidligere østland så offentlig transport virker og er der i rigelige mængder.
Vi fandt dog aldrig ud af hvor man kunne købe billetter, end ved chaufføren, noget de ikke var vant til, så det tog lidt ekstra tid. Der var dog ikke noget brok. SMS billetter er en mulighed, hvor man har en Tjekkisk abb. Hvorfor har man ikke det i DK?

Et enkelt busskifte og en kort gåtur, Google Maps er din ven, så stod vi foran Hotel og bryggeri Purkmistr, vi var i god tid så vi satte os i den hyggelige gård og slappede af.

Lidt før kl. 19 gik vi ind i hotellet og op til wellness afdelingen. Vi blev modtage af en ung kvinde så på lidt gebrokken engelsk fortalt os hvad vi skulle igennem og hvordan. Udstyret med chip nøgle, håndklæde og lagen, gik vi i hver vore omklædningsrum. Omklædning og et hurtigt brusebad, gik vi ud i gangen, hvor vi blev ført ned til hver vores flotte træbadekar, fyldt med dejlig varm øl. Liflig duft!! Vi fik de sidste instrukser før vi blev ladt alene for at sænke vores legemer ned i den dejligt væske. Lækker, lækker følelse som blev endnu bedre af, at der ved hvert badekar stod en øltønde med fadsølshane og et stort krus, til fri afbenyttelse under badet. 🙂

Badet varede 20 min, hvor man kunne nyde den afslappende virkning af øllet, både udvortes og indvortes. Hyggeligt at kunne ligge i hvert sit badekar og skåle. Da de 20 min var gået blev vi hentet og først ind i afslapningsrummet, hvor man godt pakket ind i lagnet kunne slappe af på liggestole og lyttes til musik, det lød nu mest som Andreas wollenweider på en rigtig dårlig dag, samt Georg Chamfir med brækket panfløjte! Jeg fik stress! 20 min senere blev vi hentet og ført til omklædningsrummet, med ‘ordre’ om ikke at tage et brusebad, da det var vigtigt at de gode ingredienser fra øllet fik tid til at trænge ind i huden!!

Omklædt og kun 250 kr. fattigere pr. pers ( ja det er billigt i Tjekkiet) gik vi glade og meget afslappede ned i den hyggelige gård som også var restaurant, her fik vi en godt måltid mad og fik prøvesmagt den lokale øl.

På bussen hjem, med et enkelt skift i Pilzen midtby, landede vi på hotellet omkring midnat. Med en god og oplevelsesrig dag i bagagen,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.