MC-Rejser

På vej mod Stelvio – dag 5

Så blev der sagt farvel til Tjekkiet. Et land vi er blevet rigtigt glade for. Venlig mennesker og som gerne vil hjælpe. Off. Transport midler der virker, gratis internet næsten overalt og priser som er virkelige lave.

Vi kørte med kurs mod Stelvio passet, men stadig uden at komme på motorvej, så der var de små snoede veje som blev brugt.

Her er ruten fra Pilzen til Rosenheim:
Pilzen dag 5 at EveryTrail

Vi kørte via Deggendorf og Rosenheim, syd om München. Super vejr at køre i, femte dag i træk. Ikke langt fra Garmisch-parkenkirchen, fandt vi Panoramahotel Karwendelhof. Et meget specielt hotel, hvor vi blev taget godt imod, på trods af at det var ruhetag.

20140619-221618-80178488.jpg

 

 

Værten var meget venlig og snakkesaglig. Han viste os op på værelset. Meget specielt og lidt slidt, men med en fantastisk udsigt til bjergene. Senere fik vi af værten at vide at vi kikkede ud på tre forskellige bjergkædet, vi kan dog kun huske at den ene var alperne.

En bad og lidt afslapning før vi gik ned i hotellets restaurant. Foruden os var der en familie med to børn og en enlig mand, som gæster. Værtinden serverede, lækker mad og god øl, samt en snak med værtinden.

Næste dag til morgenmaden, forsatte snakken, hvor hun blandt andet fortalte os om den lille by, der ligger neden for hotellet. Hvordan der var kommet en neger (nationalitet ukendt) og en polak til byen og hvilket røre det havde givet, da de havde fundet og giftet sig med en lokal pige. Negeren sang forøvrigt fantastisk! Vi fik også fortalt at der samme dag vil være en stor katolsk helligdag med tilhørende procession fra kirken, noget vi burde se. Det fik en del indvirkning på dagens program!! Hvor kursen var sat mod Stelvio.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.