MC-Rejser

Lørdag den 23-06-2012

På vej med Alsace! Tog et lille smut inden om Verdun centrum, ganske hyggeligt, det kunne godt besøges en anden god gang. 

Vi kørte mod Alsace igennem Lorraine dalen, igennem samtlige små landsbyer, hvor af mange virker som helt uddøde. I det fjerne kan vi se Vosgesbjergene komme tættere på og fik endeligt lidt bjerkørsel, med et stop ved en ganske lille grill, hvor det blev til en kold øl og en gang pommes frites. 

Her fik vi også bestilt en hotel, via Booking.com, i centrum af Turckheim, troede vi! For på vej ned af bjergene blev vi ringet op (telefon-Bluetooth-hjelm virker rigtigt rigtigt fint) af booking.com at de var blevet kontaktet af hotellet og de havde overbooket, så der var ikke et værelse til os! Men at hotellet var forpligtiget til at finde et tilsvarende værelse til os, vi skulle bare køre til hotellet så var det på plads. 3 min efter ringede hotellet og sagde at de havde et andet værelse 10 min kørsel fra Turckheim. Så fik man øvet både sit engelske og tyske, prøvede også med fransk med de har en mærkelig dialekt hernede 😉


Vi fandt hotellet med lidt besvær og fik anvist det nye hotel, som desværre viste sig at ligge i et boligkvarter hvor vi skulle ud og køre for at kunne komme på resturant. Så vi ringede til booking.com og sagde at det hotel ville vi ikke have, og om de kunne slette bookningen så ville vi booke noget andet. Den medarbejder vi talt med var meget hjælpsom og efter lidt ventetid, sagde han at nu havde det første hotel sendt en e-mail at de have et værelse til os og at vi bare kunne komme retur! Juhuu endelig et hotel og en stor kold øl!! NOT! vel ankommet til hotellet lignede manden i receptionen et stor spørgsmålstegn, alt var jo optaget. Men havde han ikke talt med Booking.com? Det havde manden, men som han sagde så talt de engelsk og det gjorde han ikke!!! Et hurtigt opkald til booking.com fik dem til at slette bookingen og vi gik på nettet for at finde et andet hotel. Det er en kanon service de leverer ved Booking.com, meget åbne og hjælpsomme.

Nærmeste ledige hotel var i Equisheim, byen hvor vi også var for 2 år siden, så det blev booket og vi kørte de ca. 15 km til hotellet.
 Forsættelses følger…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.