MC-Rejser

Fredag den 22-06-2012 

(beklager er kommet bagud med opdateringer af bloggen)


Så er vi landet på Village Gaulois, lige uden for Verdun i Frankrig. www.villagegaulois.fr, efter en god, flot og lidt kold tur fra Leuven via Bastogne og dermed igennem Ardenner bjergene. Undervejs fik vi besøgt det lille bryggeri Chouffe, som ligger i en ganske lille landsby lidt vest for Bastogne. Fantastisk godt øl og let at kende med den lille nisse på etiketten. 

Vi ville havde set museet for Ardenneroffensiven i 2 verdenskrig, men det var lukket pga. renovering, det så ud som om der havde været en brand, og så var de ved at udvide museet. Det skulle åbne igen i 2012, men der var lang vej igen!. Fik dog parkeret V-strom’en så den spærrede for en Sherman tank!


Stedet vi bor er lidt specielt kun 11 værelser samt en gourmet resturant i en meget rustik bygning, udvendig som indvendig. Værten går rundt og hilser på alle gæsterne i resturanten, han ligner dog mere en bonde som lige er kommet ind fra marken, men er vældig hyggelig og rar. Da vi skulle afregne og rejse videre spurgte værten hvor vi har fra og da vi sagde Danmark, sagde han om vi også kende Ib Nielsen fra Odense, da det var en af hans venner… Vi måtte med skam melde at Ib kendte vi ikke.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.