MC-Rejser

Efterårstur 2015 til ……. del 1

Uge 37 – 2015 var udset til den årlige een uges MC tur, kun for voksne. Planen gik på at sigte efter Krakow i Polen, som vi havde hørt meget godt om samt ønsket om at besøge Polen igen efter den meget positive oplevelse vi have for nogle år tilbage.

Plane var meget løs, starte ud med 5-600 km den første dag og få set Rugen og Hitler ferieland byggeri, verdens længst bygning på ca. 5 km og derefter fra nord til syd i Polen. Ugen op til uge 37 var meget meget hektisk for os begge, arbejde og mere arbejde. Så da slutningen af uge 36 nærmere sig, kunne specielt Janne konstaterer, at hun ikke kunne nå, at blive færdig så vi kunne kører lørdag den 5 sep. men vi måtte vente til søndag, jeg havde også et par hængepartier, hvor det var godt at få dem aflivet inden vi tog afsted. Vejrmæssigt var der også god grund til at vente til søndag. Vejrudsigten lovede meget regn hele lørdagen såååå, vi udskød starten til søndag, samtidigt tjekkede vi vejrudsigten i Polen,  for den næste uge, ikke lovende 15 grader og regn!. Vejret for hele Europa blev også tjekket og det så ud til at kørte vi mod sydvest istedet for sydøst ville vi få op til 25 grader og ingen regn. Så planen blev lagt om til at målet var Beaune i Frankrig, men en lille omvej over Bastogne i Belgien for at se det museum, om Ardenner slaget, som var lukket pga brand sidst vi var på de kanter for nogle år tilbage.

Søndag den 6. September

Så går starten!

MC-donald giver varmen

Overskyet men tørt, det blæser dog meget, men vi har rygvind så det gør ikke noget, det er bare med at komme derudaf. Sydvest for Hamborg kommer vi ind i nogle kraftige byger, heldigvis kortvarige, men nok til at hastigheden bliver sat kraftigt ned. Planen var at tage motorvej til omkring Hamborg, men da det er overskydet, finregn, beslutter vi at kører noget mere på motorvej for at få nogle km lagt bag os og komme og komme på den anden side af det regnområde som i flg. vejrudsigten skulle dækket ned tværv over Europa og bla. Være skyld i det dårlige vejr i Polen. Så håndtaget i bund og sydvest over.

Kedelige motorveje, men det klare lidt op og bliver en smule varmere. Noget andet kedeligt, vores intercom! Vi har haft et sæt Interphone F4 et par år og har været glade for sættet, men den ene modtagere kunne kun holde strøm i ca 1 time, så jeg indleveredet det til rep. tirsdagen før vi skulle afsted (lidt sent) Benny fra Brdr. Sejr ringede tirsdag aften og sagde at det firma som skulle reperarer enheden havde lovet, at det var retur ved Brdr sejr fredag så ingen ko på isen!

Fredag efter arbejde kørte jeg forbi Brdr. Sejr. Benny var ikke på værkstedet men var på leverandør tur til Italien (hvilket han havde gjort mig ‘opmærksom’ på flere gange da jeg afleverede enheden :-)) så det var Niels som måtte lede hele butikken igennem efter pakken og ringe rundt til flere mulige leverandøre, da han ikke viste hvem der skulle reparere enheden og Benny tog ikke sin telefon i Italien. Der var dog en leverandør som sagde, at pakken var sendt i onsdags! Enden blev at jeg aftalte med Niels, at han ringede til mig hvis han fandt ud af noget, men surt hvis vi skulle afsted uden intercom!!!

Da jeg nåede hjem til Ry, ringede Benny! Han havde haft fat i leverandøren som undskyldte, at de ikke havde fået det lavet og sendt (tror der blev givet en skideballe, når de havde lovet det) men Benny var uden skyld i at det ikke var sket, på trods af det, så havde han lavet en aftale med en anden MC forhandler, i Lystrup, som havde intercom anlæg på lager, at jeg blot skulle køre forbi lørdag morgen, så fandt vi nok en løsning. Se det er kundeservice!!!!!! Lørdag formiddag kørte jeg til lystrup og fik super betjening samt fik udleveret et Cardo Q1 intercom sæt, aftalen med Brdr. Sejr var, at vi fandt ud af evt. køb når vi kom tilbage! SUPER SERVICE!!!!

Tilbage til turen – første stop blev i Holland, hyggeligt hotel som ligger i en lille skov, lige på grænsen til Tyskland, faktisk kun 10 meter fra! Hyggeligt hotel, god mad og dejligt øl! 🙂

 

 

 

Tidligt i seng efter en lang og lidt kold dag!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.