MC-Rejser

DAG 8 – England 2018

HOV – hvor blev dag 5-6-7 af?? Det var rent arbejde – med besøg på det forholdsvis nye hospital i Derby. Det åbnede i 2010 og efter at have set det gamle hospital og fået fortalt at indretningen af sengestuerne var lavet at Florence Nightingale, så var det da ikke fråds at bygge et nyt hospital!!

Der skulle nu siges farvel til de andre HOPE deltagere for kursen blev lagt mod Stansted Lufthavn – fooooor den næste uges tid skulle bruges på ferie!!! sammen med konen på at udforske Oxford og omegn også kaldet #Cotswolds aka Barneby land.

Men først skulle der køres en lille tur fra Derby over Standsted Lufthavn til Oxford, knap 500 km.

Vejret var ikke det bedste så det var bare afsted.Konens fly ankom til tiden, hun rejste let, kun skiftetøj til en uge og styrthjelm. Resten af MC tøjet havde jeg i den ene sidetaske. Der var dog enkelte der kikkede lidt da omklædningen foregik på P-Pladsen. På MCen og kursen blev lagt mod Oxford. Vi havde booket et billigt B&B, Hollybush House, ca. 3 km fra Oxford centrum med bus stoppested lige overfor.


Kvarteret var ikke det mest ophidsende – men det lykkes os da at opsnuse en lokal Pub, fint placeret ned til en lille kanal….

og øllet fejlede ikke noget.

Mæt og med tørsten slukket gik det retur til B&B tidligt, så vi kunne være friske til morgen dagens Sightseeing tur i Oxford.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.