MC-Rejser

DAG 4 – England 2018

Dag 4 – times fly!!

Another day – another English breakfast! Men man kan køre langt på sådan en portion!!

 Spisesalen viste at Marion har en kærlighed for nips og porcelæn. Der var kun en gæst foruden mig. en ældre herre fra Australien som var på vej Europa rundt i bil. Hans formenligt sidst rejse – ikke meget opmuntring fra hans side!

Inden afgang fik jeg set i informations mappen og ‘faldt over’ denne sjove beskrivelse. Så det var godt jeg hilse på Eric da han gik rundt i haven aftenen før.

MCen blev hurtigt pakket og der blev sagt farvel til Marion med tak for god betjening. Så gik det mod Sherwood skoven, det skal selvfølgelig ses når man er på de kanter. Der var få km fra Marions Manor til skoven og den gamle eg. Jeg var tidlig på den så der var helt tomt på P-pladsen så det var bare at smide MCen og gå de ca. 500 meter til den gamle eg og den er så gammel at den ikke kan stå selv. Den er understøttet af div. pæle for at den ikke skal knække.

Historien om Robin Hood var der selvfølgelig også.

På vejen tilbage til P-Pladsen kom jeg forbi et foderbræt til Egern. De var vældig aktive og virkede helt tamme.

[fvplayer src=”http://mcrejser.damborg.org/wp-content/uploads/2018/06/IMG_3207.mov” width=”1920″ height=”1080″]

Vejret var ikke til den store skovtur – så på MCen igen. Dagens må er Derby hvor jeg skal mødes med de andre HOPE deltagere, men det er først om eftermiddagen, så der er masser af tid til svinekærner. Så det blev til nogle dejligt timer på små veje med stengærde og flot natur.

Lidt over middag ankom jeg til hotellet – down-town Derby! Der var parkering i kælderen, så MCen vil stå godt, tørt og sikkert de næste dage, mens jeg arbejder.

Fik tjekket ind og mødet allerede i foryen en anden dansk deltager, Finn, hyggeligt at ses igen efter 1 år. Jeg fik hurtigt pakket ud og klædt om, hvor efter Finn og jeg gik ud for at se på Derby og ikke mindst en kold øl. Vi mødtes over den næste time med resten af deltagerne i året HOPE meeting og de næste par dage vil stå på besøg i den Engelske sundhedsvæsen !!  .

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.