MC-Rejser

DAG 3 – England 2018

13-06-2018

Efter en god nyt søvn, vågnede jeg op til solskin og kun få skyer. Et hurtigt bad, hvor jeg med stor forsigtighed trådte ud af da gulvet giver sig 4-5 cm, uden af knage, så det braser snart sammen!

Ned i restauranten til den Store Engelske Breakfast

Pyha – sådan et måltid holder hele dagen.

Brugte 1 1/2 time på arbejdsmails inden jeg pakkede V-Strom’en. Hurtigt gjort, da jeg har pakket en lille rygsæk med skifte tøj og ikke behøver at tage sidetasker af. Betaler min regning og sat et rute på GPSen som skulle føre mig syd om Birmingham og frem til det Nationale Motorcykel Museum, tog et par afstikker når der var steder som så interessante ud, så det var ud på de helt små veje, skønt landskab!

Ca. 12:30 rullede jeg op foran museet, sjovt at det Nationale Motorcykel Museum IKKE har parkering til Motorcykler!!! P-Pladsen var næsten helt fyldt op, af biler, der var kun 4-5 MCer at se. Der ligger et konference center ved siden af, tænker det var folk på konference som fyldte P-Pladsen. Fik parkeret, låst hjelmen fast og gik mod indgangen.

Fik hurtigt købt en billet og ind i de hellige haller!! Wow 5 haller fandt med Engelske MCer, der var mærker som jeg aldrig havde hørt om! England er virkelig industrialiserings vugge! (Synd de ikke formåede at blive ved og tænke nyt)

Her er lidt fra hallerne:

Se på motoren her – Norton Wankel motor

Og lidt videoer!

http://mcrejser.damborg.org/wp-content/uploads/2018/06/img_3175.mov http://mcrejser.damborg.org/wp-content/uploads/2018/06/img_3171.mov http://mcrejser.damborg.org/wp-content/uploads/2018/06/img_3167.mov

Der smuttet hurtigt en time! Så godt mæt af indtryk fra de mange MCer, som faktisk alle så ud som om de var rullet af samlebåndet i går (godt jeg havde parkeret V-Strom lidt væk!) var det tid til en kop kaffe og en beslutning om hvor jeg ville overnatte.

Lidt kikker på Google maps og beslutningen blev taget Sherwood skoven – selvfølgelig helt oplagt, så jeg fandt et B&B lige i udkanten af skoven i byen som de påstår var Robin Hoods landsby og at det var i byen kirke han blev gift med Lady Marion. Det B&B jeg bestilte værelse ved hed Marions Manor!

Så på V-Strom og nord på af de små veje. Lande ved Marions Manor kl 17:20 og blev taget imod af….. Marion her-self! Ja for ejeren hedder selvfølgelig Marion, hun viste mig en lille vej bagom hvor jeg kunne parkere MCen og stod selvfølgelig klar da jeg parkerede for at give mig værelset og fortælle reglerne for bestilling af morgenmad o.l. Hyggeligt sted. Et hurtigt bad og ud for at se på seværdigederne og finde et sted at spise aftensmad.

Marions Manor

Seværdighederne var nu hurtig overstået – der var kirken hvor de lokale påstår at Robin Hood og Lady Marion blev gift samt en statue i byen med de to hovedpersoner.

Det er Robin til højre!

Alle disse indtryk skal skylles ned og hvor er det bedre at gøre det end på den lokale Pub med lokalt Øl. Dagens ret blev også indtaget på Pubben, inden jeg gik retur til Marions Manor til en velfortjent nattesøvn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.